Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens de gratis ‘Walk&Talk’ in de Stadsbibliotheek Venlo.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken, of misschien help je juist graag anderen. Bovendien vraag jij je misschien af waar die andere werkzoekenden in jouw omgeving zijn. Je ontmoet ze in ieder geval op de Walk&Talk-bijeenkomst in de Bibliotheek Venlo. Voor herkenning, inspiratie en praktische tip, met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

“Mede door deze bijeenkomsten ben ik beter naar mijzelf gaan kijken en heb op andere manieren naar werk gezocht! Niet naar wat ik altijd gedaan heb, maar naar waar naar mijn idee in de toekomst werk in zit of komt.”  

De Walk&Talk kun je iedere tweede vrijdag van de maand bezoeken van 9.30-11.30 uur in Stadsbibliotheek Venlo. Check de activiteitenkalender voor de actuele onderwerpen en meld je aan!