Basisworkshop Mindfulness en Meditatie

24 augustus 2019 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: € 24,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Veel gedachten in je hoofd? Snel afgeleid bij de dingen die je doet? Verlangen naar meer innerlijke rust, maar het lukt maar niet om dat te bereiken? Zou je willen dat je beter kon slapen en overdag meer energie overhouden? Of wil je meer van het leven willen genieten? Dan is de basisworkshop ‘Aan de slag met Mindfulness en Leren Mediteren’ wellicht iets voor jou.

In deze 4 uur durende, boeiende en tegelijk ontspannende workshop krijg je alle handvatten aangereikt om thuis een gedegen start te maken met innerlijke rust ervaren. In een gebalanceerde afwisseling tussen uitleg en zelf doen leer je de basisprincipes van
mindfulness & meditatie én enkele technieken om zelf aan de slag te gaan. Al snel zul je erachter komen dat het prima toepasbaar is in je (hectische) dagelijks leven.

Wat ís mindfulness en meditatie en wat brengt de diepe ontspanning voor jouw lichaam en geest? Welke verschillende meditatietechnieken zijn er? Tijdens deze workshop maken we op een praktische manier kennis met mindfulness, oefenen we met een ontspannende ademhalingstechniek, energetische meditatie en leren we meer over intentie-meditatie. 

Wil je verder, dieper? Dan kun je na korte tijd gaan deelnemen aan de ‘Venlo Mediteert’ groepsmeditaties in de bieb. Of kun je deelnemen aan een cursus die je nog dieper laat duiken in je eigen weldadig bewustzijn.

Let op: Voor deze workshop zijn twee verschillende tijdstippen van toepassing, afhankelijk van de dag. Deze zijn ook te zien via onderstaande button.

Vrijdag: 13:15 - 17:30 uur

Zaterdag: 09:15 - 13:30 uur