Boekpresentatie van Loes Wijnhoven (Clean Pete) met haar romandebuut De Hotelgids

23 juli 2021, van 19:30 tot 21:30 | STEK | Stadsbibliotheek

Kosten: € 10,- of € 8,- voor biebleden (inclusief een STEK-consumptie)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wijnhoven is zangeres van Clean Pete (o.a. Pinkpop, festival de Parade, Into The Great Wide Open). Naast een passie voor muziek heeft ook de 'schrijverij' haar hart geraakt. Ze debuteerde onlangs met haar roman ‘De hotelgids’.

Het boek volgt de reis van zangeres Louisa, die in haar eentje op pad gaat om een hotelgids te schrijven. Met slechts een koffer, een notitieboekje en een beperkt budget reist ze van een kasteel in Parijs naar een familiehotel op de Wadden en alles daartussen, op zoek naar avontuur en vrijheid. Geluk, haar verschijning, nieuwsgierigheid en moed brengen haar ver, maar ze is er tegelijkertijd compleet van afhankelijk. Hoe vrij ben je dan eigenlijk?

"De Hotelgids is een genadeloos grappig boek, en Loes Wijnhoven blijkt de Helen Fielding van de lage landen en  de Bridget Jones’ Diary van nu", aldus liefhebbers en collega-auteurs.

Clean Pete zelf mag natuurlijk niet ontbreken op deze boekpresentatie. Renée en Loes Wijnhoven, die samen het popduo vormen, zullen deze boekpresentatie een muzikaal jasje geven. 

STEK diner deal
De boekpresentatie van Loes Wijnhoven wordt nog leuker in combinatie met een etentje bij STEK.
Geniet bijvoorbeeld net als het hoofdpersonage uit De Hotelgids van falafel en champagne!
Bestel het actie menu: STEK salade bowl met falafel, mét een glaasje bubbels voor maar 17,50 p.p.

Deelnemers ontvangen op vertoon van hun reserveringskaart een leuke verrassing en maken kans op een gratis menu van STEK ter waarde van 17,50.