Dansen, zingen en muziek maken tijdens de Nationale Voorleesdagen met Dorrie Besouw (Kunstencentrum Venlo)

27 januari 2021, van 10:15 tot 11:00 | Online via Zoom

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Nationale Voorleesdagen zijn in volle gang. Misschien heb je het verhaal van Coco al gehoord, en thuis aan de slag gegaan met leuke doe-dingen. Is Coco al aan het vliegen geslagen? Vandaag neemt Dorrie Besouw (Kunstencentrum Venlo) ons al dansend en zingend mee op avontuur.

Dorrie kennen we van de Peuterbieb, waar ze regelmatig aanschuift. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen trekt ze dan ook weer alles uit de kast om er een heus muziekfestijn van te maken. Gewoon vanuit je huiskamer kun je lekker meedoen, en natuurlijk komt ook Coco nog even voorbij!

Deze activiteit vindt plaats via Zoom. Je kunt op het juiste tijdstip direct inschakelen via Zoom. Dit zijn de instructies:

Spelregels
In verband met privacy en rechten is het niet toegestaan om opnames van het voorlezen te maken. We willen je vragen dus geen foto's/ video's te maken van je scherm. Voor een goede interactie is het leuk om je camera aan te zetten, maar dit is niet verplicht.

Hoe kan je meedoen? Ga naar deze link of log via je eigen Zoom-account in met meeting-ID: 931 5705 1183 (zonder spaties). Voer vervolgens het volgende wachtwoord in. Passcode: 068371. Je komt dan direct in de meeting binnen, je microfoon staat dan automatisch uit. Je kan je microfoon niet zelf aanzetten.

Heb je nog geen ZOOM? Download en installeer gratis zodra je op bovenstaande link klikt. Als het programma geïnstalleerd is klik je op: Join a Meeting. Toets het Meeting-ID oftewel de Zoom ID code in: 931 5705 1183 (zonder spaties). Vul de namen van je kinderen in. Klik op: Join. Je bent nu een deelnemer aan de bijeenkomst.

Onderaan het venster van Zoom vind je een balk: rechts bovenaan kun je kiezen voor alleen de spreker in beeld (Speakerview) of iedereen in beeld via kleine schermpjes (Gallery). Om het voorlezen goed te kunnen volgen adviseren we je om te kiezen voor Speakerview. Wil je de bijeenkomst verlaten, klik dan rechts onderaan op Leave Meeting. Mocht je het vervelend vinden om de camera aan te zetten, of je hebt geen (web)camera. Geen probleem, het werkt ook zonder (web)camera en je kunt de camera ook uitzetten.

Veel Zoom-plezier!