Doe mee met het Groot Dictee

2 november 2019, van 10:45 tot 13:00 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: GRATIS

Ook dit jaar wordt er weer landelijk meegedaan met het Groot Dictee der Nederlandse taal onder leiding van Frits Spits. Zit jij er al klaar voor?

NPO Radio 1-programma De Taalstaat zendt in samenwerking met Onze Taal het eerste Groot Dictee der Nederlandse Taal op de radio uit. De live-uitzending – met Frits Spits als presentator en zowel bekende als onbekende dicteetijgers– wordt live uitgezonden. Ook in de Bibliotheek Venlo kunnen deelnemers meedoen aan het dictee. De deskundige nakijkploeg bepaalt welke Venlose deelnemer de ultieme taalkenner is. En dat alles aan het begin van de campagne Nederland Leest. Dat wordt een weekend vol leesplezier en schrijfuitdagingen. Jij doet toch ook mee?