Doe mee met het Groot Dictee

15 december 2018, van 10:45 tot 13:00 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: GRATIS

Ook dit jaar wordt er weer landelijk meegedaan met het Groot Dictee der Nederlandse taal onder leiding van Frits Spits en Philip Freriks. Zit jij er al klaar voor?

NPO Radio 1-programma De Taalstaat zendt in samenwerking met Onze Taal het eerste Groot Dictee der Nederlandse Taal op de radio uit. De live-uitzending – met Frits Spits en Philip Freriks als presentatoren, en prominenten en dicteetijgers als deelnemers – wordt verzorgd vanuit De Bibliotheek Haarlem Centrum. Ook in de Bibliotheek Venlo kunnen deelnemers meedoen aan het dictee. De deskundige nakijkploeg bepaalt welke Venlose deelnemer de ultieme taalkenner is. En de winnaar krijgt natuurlijk een prijs!