Het Duitsland-Niederlande Huis presenteert: De Pubquiz met DJ St Paul!

28 november 2020, van 20:30 tot 22:00 | Stadsbibliotheek Venlo

Kosten: GRATIS

Het Duitsland-Niederlande Huis opent binnenkort haar deuren. Dit heuglijke feit vieren we natuurlijk graag, en dat doen we met -jawohl- een heuse Pubquiz! Meedoen kan gewoon met jouw smartphone of tablet, gratis en voor niets. Maak iets bijzonders van jouw zaterdagavond en vier het Duitsland - Niederlande Huis (op afstand) met ons mee!

Venlo heeft als stad een belangrijke grensoverschrijdende functie, en er vindt op veel manieren samenwerking plaats met dorpen en steden in Duitsland. In het Duitsland-Niederlande huis staat deze uitwisseling centraal. Naast een fysieke plek in de Stadsbibliotheek met een speciale collectie vinden er vanaf januari 2021 ook activiteiten plaats. En vanavond is het dus 'quizzen geblazen', en dat doen we met niemand minder dan podiumhost, gangmaker en muziek-kameleon DJ St Paul!

Deze online Pubquiz bevat allerlei vragen over ons buurland én over ons eigen kikkerlandje en wordt in beide talen gegeven. Hoe goed  is jouw Duitsland-Nederland-kennis? Of kun je die kennis vanavond flink bijspijkeren? Geef je op en strijd mee!

Via onderstaande knop kom je direct uit bij het startscherm, waar ook de livestream van de pubquiz zal starten. Je kunt dus ter plekke inhaken en de instructies op deze pagina bekijken.

Nu alvast opgeven? Dat kan direct via: digitalepopenpubquiz@gmail.com, maar hoeft niet persé.

Tip van STEK | Neem je deel aan de quiz? Dan kan STEK zorgen voor lekkere hapjes om de avond nog gezelliger te maken. Klik hier om je bestelling door te geven.