Informatie- en Adviespunt

21 mei 2019, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Stadsbibliotheek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op dinsdagochtend (elke week) en donderdagmiddag (oneven weken) kun je terecht bij het Informatie- en Adviespunt in de Stadsbibliotheek. Vandaag ben je van 10.00 tot 12.00 welkom op de tweede etage van de Stadsbibliotheek. Let op: van 7 juli tot en met 19 augustus (schoolvakantie) is het I&A punt alleen op dinsdag geopend.

In de gemeente Venlo zijn 11 Informatie- en Adviespunten. Onder andere in Venlo-Zuid, Venlo-Noord, Venlo-Oost, Tegelen en Blerick. Elk Informatie- en Adviespunt heeft zijn vaste gezichten en openingstijden. Hier staan mensen voor je klaar als je op zoek bent naar een luisterend oor, iemand die even met je meedenkt of -kijkt en je op weg helpt.

Omdat het thuis even niet zo lekker gaat, of op je werk. Omdat je een ingewikkelde brief of een lastig formulier van een instantie hebt ontvangen, waar je geen raad mee weet. Omdat je iets wilt ondernemen, maar niet goed weet waar je moet beginnen. Of omdat je gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek. Bij het Informatie- en Adviespunt tref je mensen, die je graag verder helpen. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en zoeken samen met jou naar de best passende oplossing.

De openingstijden van het Informatie- en Adviespunt in de Stadsbibliotheek zijn op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 15.00 tot 17.00 uur. Op die tijden kun je ook telefonisch een vraag stellen: 06-2904 7593. 
Let op: van 7 juli tot en met 19 augustus (schoolvakantie) is het I&A punt alleen op dinsdag geopend. 

Op de website www.venlo.nl kun je lokaties en openingstijden in de andere stadsdelen vinden.