Inloopuur solliciteren

16 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Stadsbibliotheek Venlo

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Wat zet je in je cv? Hoe ziet jouw online profiel eruit? Ervaringsdeskundige Ans Vermeulen vertelt je graag meer!

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is een goed cv het belangrijkste visitekaartje dat je afgeeft. Samen met een duidelijke sollicitatiebrief bepaalt dit de eerste indruk die een werkgever van een sollicitant krijgt. De werkgever wil snel en duidelijk zien of het cv aansluit op de functie en wat de relevante werkervaring is. Ook een goede lay-out van het cv hoort hierbij. Naast een brief en een cv is bovendien een goed opgezet en bijgehouden LinkedIn profiel belangrijk. Veel werkzoekenden of mensen die van baan willen veranderen zijn op zoek naar tips om op professionele wijze te solliciteren.       

Ans Vermeulen uit Wanssum is iedere vrijdagochtend in de Stadsbibliotheek Venlo aanwezig om sollicitanten hierbij te helpen. Ans heeft door haar werk als medewerker Interne Werving en Selectie veel ervaring met het bekijken van cv’s en sollicitatiebrieven. Zij helpt mensen op weg om solliciteren gemakkelijker te maken.

Geïnteresseerden zijn zonder aanmelding iedere vrijdag van harte welkom tijdens het wekelijkse ‘inloopuur’ van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Bibliotheek Venlo, Begijnengang 2 in Venlo.