Lancering Leesclub Kalliope met online schrijversbezoek van Rima Orie

24 maart 2021, van 20:00 tot 21:30 | Online via Zoom

Kosten: GRATIS

Dit wordt een avond met een dubbele betekenis. Naast de lancering van Venlo's nieuwe & jonge leesclub Kalliope ontmoeten we vanavond óók schrijver Rima Orie en verdiepen we ons in haar succesvolle debuut De Zwendelprins

Kalliope (Griekse muze van het epos) is de kersverse leesclub van jong, lezend Venlo. Wanneer je van lezen houdt, of juist meer wil gaan lezen, is dit dé club voor jou. Elkaar ontmoeten in een gezellige setting; elkaar inspireren en nieuwe boeken ontdekken. Natuurlijk knallen we Kalliope graag met jou én Rima Orie de wereld in!

Over Rima Orie

Rima Orie schreef jarenlang op online platforms als Wattpad en Sweek, waar ze jongeren wist te raken met haar verhalen. Haar eerste boek De Zwendelprins (2018) werd een groot succes en ze behaalde hiermee diverse prijzen en nominaties. Het is een boek dat haar nauw aan het hart ligt vanwege haar eigen culturele achtergrond als Hindoestaanse. Haar tweede boek, 'In het verloekte hart' genaamd, verschijnt in najaar 2021.

Naast haar schrijfwerk is Orie jurist bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Voor deze lancering annex schrijversbezoek vragen we je om Orie's boek De Zwendelprins vooraf te lezen. Voor de eerste vijf aanmeldingen regelen wij een exemplaar. Je bestelt het boek tevens via de Online Bibliotheek of bijvoorbeeld Boekhandel Koops.

Dit programma wordt ondersteund door de Gemeente Venlo.