Landelijk Webinar voor ouders tijdens de Media Ukkie Dagen

31 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online; na aanmelding ontvang je de toegangslink

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het kader van de Media Ukkie Dagen (26 maart tot en met 2 april 2021) neemt Denise Bontje je tijdens de webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Als ouder van een peuter of kleuter zul je gemerkt hebben dat je de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstel jij nu ook met het vinden van een goede balans en maak je je zorgen om de schermtijd van je kind? Meld je dan zeker aan voor de webinar. Denise laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Over Denise Bontje
Denise Bontje is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.
Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid. Na aanmelding sturen wij je een registratielink toe.