Maak je eigen 'zelf rijdende auto' met Hackerspace TDvenlo!

5 oktober 2019, van 13:30 tot 15:00 | Stadsbibliotheek | Begijnengang 2, Venlo

Kosten: € 3,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een zelf-rijdende auto zeg je? Ja, maar hoe dan? Daar weten de 'techneuten' van Hackerspace TDvenlo wel raad mee! Deze activiteit is het leukst voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

Het is volop Kinderboekenweek. En in Venlo vieren we samen weer het Venloos Kinderboekenfeest, met allerlei leuke activiteiten rondom boeken in heel Venlo. Hackerspace TDvenlo zit alweer een tijdje gevestigd in de Stadsbibliotheek en vandaag pakken ze uit om samen met jou wel iets héél gaafs te gaan doen. Doe mee en ontdek hoe jij je eigen zelf-rijdende auto kan maken! We gaan aan de slag met printplaatjes, batterijen, ledlampjes en uiteraard wielen en motortjes. Deze activiteit vindt plaats tijdens het Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO op 5&6 oktober. Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement voor wetenschap en technologie! De toegangsprijs is inclusief workshop materialen. De auto mag je na afloop mee naar huis nemen.

Aanmelden kan via onderstaande button.

Benieuwd naar álle activiteiten tijdens het Venloos Kinderboekenfeest? Klik op de button onder de aanmeldknop voor de complete flyer.