Samen in gesprek over goed slapen en Positieve Gezondheid

16 juni 2021, van 19:00 tot 20:30 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: GRATIS

“Lekker slapen en gezond weer op”, wie wil dat nu niet? Een goede slaap is van invloed op je gezondheid. Als je goed slaapt voel je je actief en energiek, het maakt dat je je kunt concentreren. Als je uitgeslapen bent draagt dit bij aan het gevoel dat je lekker in je vel zit. Het zorgt er voor dat je veel aan kunt en dat je zin hebt om dingen te ondernemen. Dat wil toch iedereen!

Goed slapen

In het kader van positieve gezondheid wordt er een reeks van 4 bijeenkomsten georganiseerd waarbij er telkens wordt ingegaan op een ander thema. Vandaag zoomen we samen met jou in op het thema goed slapen. Een goede nachtrust zal voor iedereen wat anders betekenen.
Hoe vind je je weg als slapen niet vanzelf gaat en invloed heeft op jouw dagelijks
functioneren. Ga je bij de pakken neer zitten of ga je op zoek naar mogelijkheden en alternatieven?

Het doel van deze bijeenkomst is om aan de hand van Positieve Gezondheid concrete handvatten te bieden hoe zij hun eigen gezondheid meer ter hand kunnennemen of anderen daarbij kunnen ondersteunen. Tijdens de bijeenkomst zal Carla Hanssen, praktijkondersteuner bij GGZ, aanwezig zijn.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Initiatiefgroep Positieve Gezondheid Venlo, bestaande uit de Gezondste regio 2025, GGD Limburg-Noord, Stichting Burgerkracht Limburg en de Bibliotheek Venlo.

Indien deze activiteit niet fysiek kan doorgaan wegens geldende corona maatregelen, vindt er een vervangende online workshop plaats over het begrip positieve gezondheid.