Welkom

Welkom, fijn dat je onze website bezoekt. Dit zijn de (tijdelijke) openingstijden van onze vestigingen:

• Stadsbibliotheek: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.
  • Belfeld & Blerick: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur
  • Tegelen: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur en zaterdag van 09:30 - 13:00 uur
  • Velden: Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur (medewerker aanwezig op woensdag van 13.00 - 17.00 uur)
  • Arcen: Vrijdag van 15:00 - 17:00 uur (hier is niet altijd een medewerker aanwezig)

Samen in gesprek over goed slapen en Positieve Gezondheid | Geannuleerd

7 april 2020, van 19:00 tot 20:30 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: GRATIS

DEZE LEZING ZAL WORDEN VERPLAATS NAAR EEN NIEUWE DATUM. ZODRA DEZE BEKEND IS, LATEN WE DAT HIER WETEN. “Lekker slapen en gezond weer op”, wie wil dat nu niet? Een goede slaap is van invloed op je gezondheid. Als je goed slaapt voel je je actief en energiek, het maakt dat je je kunt concentreren. Als je uitgeslapen bent draagt dit bij aan het gevoel dat je lekker in je vel zit. Het zorgt er voor dat je veel aan kunt en dat je zin hebt om dingen te ondernemen. Dat wil toch iedereen!

Goed slapen

Een goede nachtrust zal voor iedereen wat anders betekenen.
Hoe vind je je weg als slapen niet vanzelf gaat en invloed heeft op jouw
dagelijks functioneren. Ga je bij de pakken neer zitten of ga je op zoek naar
mogelijkheden en alternatieven?

Vandaag zoomen we samen met jou in op het thema goed slapen. Het doel van deze bijeenkomst is om aan de hand van Positieve Gezondheid concrete handvatten te bieden hoe zij hun eigen gezondheid meer ter hand kunnennemen of anderen daarbij kunnen ondersteunen. Tijdens de bijeenkomst zal een inhoudsdeskundige aanwezig zijn.

Er zijn 25 plekken aanwezig voor deze lezing. Meld je aan via: info@bibliotheekvenlo.nl