Seniorenmatinee met Oek de Jong en muziek van Thijs Nissen Trio

3 maart 2020, van 15:00 tot 17:00 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: € 8,50 of € 20,- inclusief optioneel STEK-menu na afloop

Oek de Jong is een veelzijdig schrijver. Je kent hem misschien van het boek Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras en Hokwerda's kind. Ook schrijft hij essays en verhalen. Hij wordt vanmiddag vergezeld door een een muzikale club die kind aan huis is hier in Venlo: het Thijs Nissen Trio.

Onlangs verscheen zijn meest recente werk Zwarte Schuur. Een boek waarin de hoofdpersoon, een succesvol kunstenaar. Zijn roem en aandacht blijkt aanvankelijk ook een negatieve kant te krijgen doordat ineens het licht komt te staan op een geheime gebeurtenis uit zijn verleden.

Zoveel ervaring in het schrijversvak, meerdere malen bekroond met prijzen; de loopbaan van Oek de Jong kent veel successen, ook internationaal. Vanavond ontdekken we meer over de persoon achter de schrijver. Schrijfcoach, dichter en 'prikkelende vragensteller' Monica Boschman gaat met hem in gesprek.

Over prikkelen gesproken: onze oren krijgen ook volop de kost met de swingende jazzy klanken van het Thijs Nissen Trio. Na afloop is het weer mogelijk om (samen) te genieten van een heerlijk STEK-menu. De kosten hiervoor zijn € 20,- inclusief toegangskaartje. Graag bij je aanmelding even doorgeven of je hiervoor kiest, en voor welk menu je gaat:

Warme groentestoof geserveerd met salade en pappadum

Soep van de dag met zuurdesem broodje, oude kaas & tapenade

Kaarten zijn te koop bij de klantenbalie van de Stadsbibliotheek, of via: info@bibliotheekvenlo.nl