Speciaal voor studenten | Bring your own game!

16 september 2021, van 19:15 tot 22:00 | STEK in de Stadsbibliotheek

Kosten: GRATIS (Optioneel: STEK-menu vanaf 18:00 uur: € 10,-)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zoek naar gezelligheid? Zin om nieuwe mensen te leren kennen? Heb je een te gek spel wat je graag met vrienden speelt? Dan is deze avond voor jou!

Gek van Stratego? Magic the Gathering of juist helemaal wild van 30 seconds en Pictionary? Het kan en mag allemaal! Het idee is simpel: je brengt je eigen spel mee en er ontstaat vanzelf gezelligheid. Houd er met je spelkeuze rekening mee dat we ongeveer één uur speeltijd aanhouden. Neem jij een nieuwe introducee/spelletjesge(e)k mee? Dan krijgen jullie allebei een consumptie gratis.

Bring your own game vindt plaats op elke derder donderdag van de maand. Op 16 september is er een speciale pocketsize-editie. Welk spel mag niet ontbreken in jouw broekzak of rugtas? Neem 'm mee!

STEK-menu

Zin om een goede bodem te leggen? STEK heeft speciaal voor deze avond een speciaal menu voor maar € 10,-. Je schuift lekker aan vanaf 18:00 uur.

Is the game on voor jou? Tot 17:00 uur op de dag waarop Bring your own game plaatsvindt, kun je je aanmelden via onderstaande link.