StudyShare

16 mei 2018, van 10:15 tot 16:30 | Stadsbibliotheek

Kosten: Gratis

Het is examentijd; een pittige tijd voor jou als hardwerkende scholier. Overal om je heen zijn er verleidingen die je het beletten om aan de studie te gaan. Daarom helpen wij jou, met StudyShare! In de hele maand mei kun je namelijk in de Bibliotheek Venlo, in alle rust en zonder afleiding, studeren.

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een 'prikkelarme' zaal in de Stadsbibliotheek. Voorin zit de Studybob van de bibliotheek, die toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je wilt.

Een blok duurt 3 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme. Iedere pauze wordt ingeluid met een bel.

Je kunt per dag maximaal 2 blokken doen: in de ochtend van 10.15 uur tot 13.00 uur, in de middag van 13.45 tot 16.30 uur.

Meedoen aan StudyShare is uiteraard gratis. Schrijf je in via onderstaande knop voor een dag en blok en je krijgt een ticket via je mail toegestuurd. Wanneer het blok begint, laat je dit ticket geprint of op je smartphone zien aan de Studybob.