Welkom

Zowel de Stadsbibliotheek als de vestigingen in Belfeld, Blerick, Tegelen en Venlo zijn weer open. Wel werken we met aangepaste openingstijden. Tijdens deze openingsuren zijn steeds medewerkers aanwezig:

• Stadsbibliotheek: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.
  • Belfeld & Blerick: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur
  • Tegelen: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur en zaterdag van 09:30 - 13:00 uur
  • Velden: Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur (medewerker aanwezig op woensdag van 13.00 - 17.00 uur)
  • Arcen: Vrijdag van 15:00 - 17:00 uur (hier is niet altijd een medewerker aanwezig)

Dienstverlening in de vestigingen en waarmee mag je rekening houden:
Een bezoek aan de Bibliotheek

Voorleesuurtje speciaal met schrijfsters Tanja Claassen en Astrid Janssen

12 oktober 2019, van 11:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo

Kosten: GRATIS

Alweer een bijzonder voorleesuurtje tijdens de Kinderboekenweek. Het kan niet op! Het schrijversduo Tanja Claassen en Astrid Janssen bracht onlangs hun boek Alle wijsheid op een stokje uit. Weet je wat een wijs idee is? Erbij zijn!

Tanja en Astrid zijn vriendinnen en besloten onlangs om samen een boek te gaan schrijven. Een boek, gebaseerd op hun eigen verhalen en vanuit de fantasie van (hun eigen) kinderen. Het resultaat is een bundeling van leuke en avontuurlijke verhalen, zich afspelend in het bos. Vanmiddag zijn de twee te gast om ons mee te laten genieten van fragmenten uit dit bijzondere boek, waar we vast nog meer van zullen gaan horen.

Aanmelden is niet nodig.