Weekend van de Wetenschap met Hackerspace TDvenlo

2 oktober 2021, 10:00 t/m 3 oktober 2021, 17:00 | Stadsbibliotheek (welkom in de "Maakkelder'!)

Kosten: GRATIS

Het is het Weekend van de Wetenschap en er valt zoveel te ontdekken voor jong en oud! Hackerspace TDvenlo heeft er in de "maakkelder" een prachtig programma voor gemaakt. Kom binnen en laat je verrassen en verbazen (en doe natuurlijk mee!).

Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je in de Stadsbibliotheek terecht om volop zelf te ontdekken wat de wonderlijke wereld van wetenschap en techniek allemaal te bieden heeft.

HackerSpace TDvenlo heeft een boel toffe activiteiten in het garen gehangen. Wat dacht je van onder andere: Open CV (gezichtsherkenning door deeplearning), leren programmeren met code.org, retro games spelen, korte filmlezing over het gebruik van wachtwoorden, koekjes laseren op de lasercutter, robotarm, Jacobsladder, 3D printers en nog veel meer….

Je bent welkom op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, steeds tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Kom binnen en ontdek!

#WvdW21