Workshop 'Word een Beauty & Lifestyle Vlogtalent'

1 augustus 2018, van 10:00 tot 11:30 | De Stadsbibliotheek

Kosten: € 7,50

Hou jij van alles wat met mode en beauty te maken heeft en popel je om jouw passie met de buitenwereld te delen? Word de nieuwe Enzo Knol en doe mee met de workshop 'Word een Beauty & Lifestyle Vlogtalent'. Influencer en instagramheldin Julia van Dooren (foto) leert je er alles over!

We beginnen met jou: Waar hou jij je in je vrije tijd het allerliefste mee bezig en wat wil je graag laten zien? Julia helpt je om jouw verhaal om te zetten in een mooie vlog en vertelt je alles wat je nodig hebt om meer volgers te krijgen.

Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. In of buiten de bieb laat jij lekker je creativiteit er op los. Niks moet, alles mag! Vlog gemaakt? Dan gaan we deze zo mooi maken dat hij helemaal naar jouw wens is.

Let op! Neem je telefoon of tablet mee om mee te filmen en zorg dat je vóór de workshop de gratis app Quik downloadt (beschikbaar voor Android en Apple). Deze ga je in de workshop gebruiken om je filmpjes mee te editen. Meld je snel aan, want we accepteren slechts 10 aanmeldingen per workshop!