Workshop Virtual Reality (aanmelden niet meer mogelijk)

13 december 2017, van 14:00 tot 17:00 | Stadsbibliotheek Venlo

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een supergave workshop waarbij je een reis maakt door de wereld van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. Marcel Oehlen legt je kort uit wat deze begrippen betekenen en hoe het werkt. Hierna ga je zelf de magie van Virtual Reality ervaren. We hebben het maximale aantal deelnemers voor deze workshop bereikt, aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Laat je meevoeren in de droomwereld van Salvador Dali of begeef je tussen de spelers van het Cirque du Soleil. Ervaar een vulkaanuitbarsting of maak een reis door het universum, door Parijs of de bezoek de Dom van Keulen. Sta tussen de muzikanten van Coldplay in Chicago of ervaar sciencefiction als nooit tevoren. Beleef een van de talloze andere unieke VR-ervaringen!

Marcel Oehlen neemt je tijdens deze workshop mee in een fascinerende virtuele wereld en die is soms heel dichtbij. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een korte rondleiding door de Gouden Berg in Tegelen, een pas gerestaureerde herberg uit 1775. Naast Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality is 3D-fotografie sterk in opkomst en Marcel legt je in deze workshop ook uit hoe dit werkt. Een unieke workshop waarbij je vooral bezig bent met het ervaren van Virtual Reality. Dus waar wil jij heen? Niets is onmogelijk!

De workshop is gratis, wel graag even aanmelden via onderstaande knop.