Bieb Werkt | studie- en werkplekken

Jouw plek reserveren via Bieb Werkt

Het is weer mogelijk om te komen werken of studeren in de Stadsbibliotheek. Hiervoor reserveer je vooraf gratis jouw studie- of werkplek via het reserveringssysteem van Bieb Werkt.

You are welcome again to work or study at the Venlo City Library. Make sure you pre-book your workspace for free at Bieb Werkt.


Hoe werkt het maken van een reservering via Bieb Werkt?

  • Allereerst regisitreer je je gratis als Bieb Werkt lid (en meld je je eventueel aan voor extra's zoals de nieuwsbrief).
  • Vervolgens kun je via de kolom Ik ben al lid direct inloggen met je mailadres. Daarna klik je op doorgaan met reserveren.
  • Er verschijnt een overzicht en je selecteert bij Vestiging de Stadsbibliotheek. 
  • Je kiest je het type werkplek dat je wenst en je ziet direct op welke tijdstippen welke werkplekken berschikbaar zijn. 
  • De witte blokjes zijn nog beschikbaar. Door hier op te gaan staan, wordt de werkplek en het tijdstip automatisch geselecteerd en voltooi je jouw reservering via Aanvraag versturen.
  • Je ontvangt de bevestiging van jouw reservering via je mail. Neem deze bevestiging (en/of QR code mee naar de Stadsbibliotheek.
  • Kun je toch niet komen op het tijdstip van je reservering? Dan is het belangrijk dat je deze weer annuleert, zodat een ander gebruik kan maken van de werkplek. In je bevestigingsmail zit ook een link waarmee je de reservering weer kunt annuleren.
  • Let op dat je niet meerdere plekken voor hetzelfde tijdstip reserveert, die reserveringen worden er anders weer uitgehaald.

Ik ben al lid van de Bibliotheek Venlo. Moet ik mij dan toch nog registreren als Bieb Werkt lid?

Ja, op dit moment is het reguliere lidmaatschap van de Bibliotheek Venlo nog niet gekoppeld aan het Bieb Werkt lidmaatschap. Je moet je dus altijd registreren als Bieb Werkt lid.

Krijg ik een pasje waarmee ik kan reserveren en kan aantonen dat ik Bieb Werkt lid ben?

Nee, je krijgt na het reserveren van een werkplek een bevestigingsmail. Deze kun je op verzoek tonen aan een medewerker van de Bibliotheek.
Voor het reserveren van een werkplek heb je alleen je e-mailadres nodig.

 

 

Kan ik voor meerdere personen werkplekken reserveren?

Dit is niet mogelijk, je kunt alleen jouw eigen werkplek reserveren. Iedereen die een werkplek wil reserveren moet dit via zijn of haar eigen Bieb Werkt account doen.

Wil je met meerdere mensen in een ruimte studeren? Dan kun je contact opnemen via info@bibliotheekvenlo.nl of 077-3512446 om een ruimte te huren. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden: verhuurfolder