Zaalverhuur

 • Cursusruimte 'Velden' Bekijk details

  Ten behoeve van cursussen en (digitale) dienstverlening aan geinteresseerden beschikt de Bibliotheek over een goed uitgeruste cursusruimte op de eerste etage. Deze ruimte wordt gebruikt voor computercursussen, workshops of vergaderingen.

  Bekijk details van Cursusruimte 'Velden'

 • Forum 'Blerick' Bekijk details

  Deze ruimte op de tweede etage (voormalige Bestuurskamer) wordt verhuurd als vergaderzaal voor maximaal 12 personen, is per lift bereikbaar en beschikt over digitale presentatie apparatuur.

  Bekijk details van Forum 'Blerick'

 • Lokaal 'Tegelen' Bekijk details

  In deze ruime voormalige kantine is o.a. een keukenblok aanwezig. Het is een mooie lichte ruimte waar ongeveer 20 personen plaats kunnen nemen. De tafels zijn in meerdere opstellingen mogelijk en eenvoudig verplaatsbaar.

  Bekijk details van Lokaal 'Tegelen'

 • STEK Bekijk details

  Het nieuwe STEK is een prima plek voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje tijdens een pauze of na afloop van een optreden, lezing of cursus in de Bibliotheek.

  Bekijk details van STEK

 • Stadszaal 'Venlo' Bekijk details

  Deze mooie zaal is te gebruiken voor allerlei doeleinden zoals lezingen, workshops, filmvertoningen en vergaderingen. De ruimte is voorzien van een podium, beamer, projectiescherm, pc en audio.

  Bekijk details van Stadszaal 'Venlo'

 • Studiekamer 'Belfeld' Bekijk details

  Studiekamer 'Belfeld' heette voorheen de Kleine Zaal. Deze goed verlichte ruimte heeft comfortabele stoelen, waar je met ongeveer 10 personen kan plaatsnemen. Een ideale plek voor een kleine vergadering of cursus. @airco aanwezig

  Bekijk details van Studiekamer 'Belfeld'

 • Studiekamer ‘Arcen’ Bekijk details

  Studiekamer 'Arcen' heette voorheen de Kleine Zaal. Deze lichte ruimte met comfortabele stoelen voor ongeveer 10 personen heeft een vaste beamer in de ruimte beschikbaar. Het is een aangename studie, vergader -of cursusruimte voor een kleine groep. @airco aanwezig

  Bekijk details van Studiekamer ‘Arcen’

 • Tarieven Bekijk details

  Voor 2019 worden de volgende tarieven* gehanteerd per ruimte voor verhuur (excl. personele kosten en consumpties):

  Bekijk details van Tarieven