Een bezoek aan de Bibliotheek in coronatijd

Nieuwe maatregelen vanaf donderdag 15 oktober

Samen zorgen we ervoor dat we blijven genieten van al het moois dat de Bibliotheek Venlo te bieden heeft. Daarom hebben we in overleg met de Veiligheidsregio Limburg-Noord de maatregelen rondom corona aangescherpt. Bij een bezoek aan de vestigingen van de Bibliotheek Venlo vragen we jou om je aan deze regels te houden. Heb je klachten die op corona kunnen wijzen? Kom dan even niet naar de bieb.

Extra maatregelen in de Stadsbibliotheek:
Van donderdag 15 oktober tot en met woensdag 11 november.

• Aangepaste openingstijden (geen avondopenstelling)
  • De werk- en studieplekken, inclusief pc's, zijn niet beschikbaar
  • Printen en kopiĆ«ren is niet mogelijk
  • Alle activiteiten met uitzondering van de spreekuren en online activiteiten zijn geannuleerd

Een bezoek aan onze vestigingen in Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen en Velden:

Wijzigingen in de openingstijden zijn dagelijks mogelijk.

BELANGRIJK: Voor de vestigingen in Arcen, Belfeld en Velden geldt bovendien dat we afhankelijk zijn van de openingstijden van respectievelijk BMV de Schans, de Hamar en de Vilgaard. Ook deze tijden kunnen in verband met coronamaatregelen dagelijks aangepast worden. We kunnen dus niet garanderen dat de bieb op deze locaties tijdens de aangegeven tijden ook werkelijk toegankelijk is. Onze excuses hiervoor.

Op woensdagmiddag tussen 13:30 en 16:30 uur is er altijd een medewerker aanwezig.

In alle vestigingen, inclusief de Stadsbibliotheek, geldt:

• Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand;
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  • We vragen alle bezoekers vanaf 13 jaar om een mondkapje te dragen. De medewerkers dragen zelf ook een mondkapje;
  • Neem bij de ingang altijd een winkelmandje mee zodat we weten hoeveel mensen in de bieb zijn.

Corona eenvoudig uitgelegd

Steffie vertelt je alles wat je moet weten over het coronavirus

Corona. Wat nu? Een korte video over corona.

Persconferentie corona