Taalhuis

In het Taalhuis is iedereen met een taalvraag of een digitale vraag welkom. Je krijgt advies of je kunt oefenen met een vrijwilliger. Dat kan ook op de computers in de cursusruimte. Hier kun je tijdens de openingstijden van het Taalhuis met een vrijwilliger op de computer oefenen. En buiten deze tijden kun je hier zelf aan de slag.

Taalhuis Venlo is een samenwerkingsverband: De gemeente Venlo, Gilde Educatie, Stichting Groen Licht, GGD/JGZ, Stichting Wel.Kom, Stichting Lezen en Schrijven en de Bibliotheek Venlo werken hierin samen.

Taalhuis Venlo

Stadsbibliotheek Venlo
Begijnengang 2
5911 JL Venlo

Maandag:  14.00-16.00 uur
Dinsdag:  14.00-16.00 uur
Donderdag:  15.00-17.00 uur 

.

Taalpunt Blerick

Huis van de Wijk Boulevard Hazenkamp
Albert Verweystraat 6
5921 AZ Blerick

Iedere dinsdag in de oneven kalenderweken van 09.00 - 11.00 uur.

 

Taalpunt Tegelen

Sinds 2 september op een nieuwe locatie:

Tegels Informatie Punt (TIP)
Kerkstraat 2a
Tegelen

Iedere maandag van 14.00 - 16.00 uur.

 

 

 

 

Digitaal vaardig worden in de Stadsbibliotheek

Digisterker

Een DigiD aanvragen en werken met website van bijvoorbeeld de gemeente of het patiƫntenportaal van het ziekenhuis? Dat leer je snel en gemakkelijk in de cursus Digisterker.


Klik & Tik


Wil je eerst graag de basis van het werken met een computer leren? In de Stadsbibliotheek kun je tijdens de openingstijden van het Taalhuis oefenen met een vrijwilliger: Klik & Tik.

Heb je vragen of krijg je eerst graag advies, onze medewerkers staan voor je klaar in de Stadsbibliotheek. Of stuur een mail naar info@bibliotheekvenlo.nl