Geheugenhuis

Geheugenhuis 'Voor ik het vergeet' is een uitnodigend en laagdrempelig informatie- en ontmoetingscentrum in het hart van Venlo. Hier staan samenkomen, ontmoeten, met elkaar delen en van elkaar leren centraal. Op dit moment is het in verband met de lockdown helaas tijdelijk niet mogelijk om het Geheugenhuis te bezoeken.

 

Het Geheugenhuis is een samenwerkingsverband van Alzheimer afdeling Noord-Limburg, Hulp bij Dementie Noord-Limburg, Samen zijn wij Venlo, Dementievriendelijk Venlo en Bibliotheek Venlo.

Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met geheugenproblemen of dementie is het Geheugenhuis een fijne plek. Praten met lotgenoten, ervaringen delen, kennis opdoen, een luisterend oor bieden of even tot rust komen. In Geheugenhuis ‘Voor ik het vergeet’ moet niets en kan veel. Loop - zodra de Stadsbibliotheek weer is geopend voor bezoekers - gerust binnen tijdens de openingstijden van de Stadsbibliotheek; je vindt het Geheugenhuis naast de klantenbalie. 

Zodra de bieb weer is geopend organiseren we in en rondom het Geheugenhuis regelmatig interessante en waardevolle lezingen, cursussen en inloopspreekuren. We publiceren deze data in onze agenda.

Boekentips