Geheugenhuis

Geheugenhuis 'Voor ik het vergeet' is een uitnodigend en laagdrempelig informatie- en ontmoetingscentrum in het hart van Venlo. Hier staan samenkomen, ontmoeten, met elkaar delen en van elkaar leren centraal. Loop dus gerust binnen tijdens de openingstijden van de Stadsbibliotheek.

 

Het Geheugenhuis is een samenwerkingsverband van Alzheimer afdeling Noord-Limburg, Hulp bij Dementie Noord-Limburg, Samen zijn wij Venlo, Dementievriendelijk Venlo en Bibliotheek Venlo.

Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met geheugenproblemen of dementie is het Geheugenhuis een fijne plek. Praten met lotgenoten, ervaringen delen, kennis opdoen, een luisterend oor bieden of even tot rust komen. In Geheugenhuis ‘Voor ik het vergeet’ moet niets en kan veel. Loop gerust binnen tijdens de openingstijden van de Stadsbibliotheek; je vindt het Geheugenhuis naast de klantenbalie. 

In en rondom het Geheugenhuis vinden regelmatig interessante en waardevolle lezingen, cursussen en inloopspreekuren plaats. 
Elke donderdag in de even weken ben je welkom bij het Spreekuur 'Hulp bij Dementie'. 
Binnenlopen kan zonder afspraak van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Het voorjaarsprogramma van het Geheugenhuis kun je via de onderstaande knop bekijken.