Kunst in de bieb

Elke maand heeft de Stadsbibliotheek een ander 'kunstig' jasje. In STEK, maar ook op andere verrassende plekken ontdek je een divers palet aan bijzondere kunst. Maak van je bezoek aan de bieb iets extra’s en geniet vanaf nu elke maand van Kunst in de bieb.

Kunst kan prikkelen en inspireren. Met kunst in de bieb heb je de kans om jouw passie te delen met het
publiek. In de expositieruimte van de Stadsbibliotheek kunnen mensen uit de regio vrijelijk één maand lang hun eigen werk (gratis) presenteren. Talent of
experiment? Professioneel kunstenaar of uit-de-hand-gelopen hobbyist? Het podium is van jou!

Je kunt je werk ophangen op de 1e dag van de maand, tenzij dit een zondag is. De ruime openingstijden van de Stadsbibliotheek bieden vind je op onze website. Er wordt verwacht dat je de kunstwerken vóór de 1e dag van de volgende maand weer zelf komt ophalen, tevens binnen openingstijden van de bibliotheek.

Een eigen expositie, dat is wellicht óók een feestje waard! Voor alle mogelijkheden rondom het organiseren van een openingsfeest kun je contact opnemen met STEK: info@stekvenlo.nl.

Klinkt goed? Zelf meedoen met Kunst in de bieb?

Klik dan op onderstaande knop om je persoonsgegevens achter te laten of stuur een mail naar: expositie@bibliotheekvenlo.nl.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Tot snel in de Bibliotheek Venlo!