Abonnement voor internet

Ik wil alleen internetten.

Een internetpas kost €5,00. Je kunt de pas betalen met je pinpas bij de Klantenservice.

  • 1 jaar geldig
  • per dag max. 1 uur internet
  • kopiëren en printen: €0,10 per pagina

Lid worden

Om lid te worden kom je naar de klantenservice in de bibliotheek. Dan maken wij een bibliotheekpas voor jou aan. Neem je legitimatiebewijs en je pinpas mee!

De kleine lettertjes

  • Het lidmaatschap geldt voor 1 jaar vanaf de maand van inschrijving en is alleen te verkrijgen na legitimatie. 
  • Bibliotheekpas kwijt of gestolen? Bij de klantenservice in de bibliotheek kun je een nieuwe pas laten aanmaken voor €4,00.
     

Geld-Terug-Regeling

De gemeente Venlo vindt het belangrijk dat ook inwoners met een laag inkomen mee kunnen doen met sport, ontspanning en cultuur. Speciaal daarvoor is er de Geld-Terug-Regeling.

Voor wie?
De Geld-Terug-Regeling is voor inwoners van de gemeente Venlo met een inkomen tot en met 110% van de bijstandsnorm. In de toelichting bij het aanvraagformulier kunt u zien of in uw situatie uw inkomen hieraan voldoet.

Hoe werkt de regeling?
Per gezinslid heeft u een budget van € 100,00. Dit budget is voor u, voor uw partner en voor uw kinderen jonger dan 18 jaar. Dit bedrag zal niet in alle gevallen genoeg zijn om de kosten te betalen, maar is een bijdrage in de kosten.

Voor de bibliotheek geldt dat u mogelijk geld terug kunt vragen. Dit kan voor het abonnement van de bibliotheek, maar ook voor de faciliteiten in de bibliotheek, workshops, cursussen, etc. 

Meer informatie vindt u op deze pagina