Connie de Beukelaer

Co├Ârdinator Vrijwilligers

cdbeukelaer@bibliotheekvenlo.nl

Wat veel mensen niet weten van de bieb, is dat je heerlijk in tijdschriften kunt lezen, ook als je geen lid bent. In de Stadsbibliotheek is er een uitgebreide collectie, van VTwonen tot Autoweek, van Libelle tot Vrij Nederland. Als je lid bent, kun je deze tijdschriften ook lenen. Loop eens binnen en neem een kijkje!

Mijn passie is het verzamelen van antiek, met name empiremeubelen, romeins glas, Russische ikonen. Ook ben ik ge├»nteresseerd in oude muziek, in het bijzonder barokmuziek. Met veel plezier speel ik zelf in een blokfluitensemble.
Ik ga graag op vakantie naar Frankrijk met zijn romaanse kerken, kloosters en mooie natuur en vele antiekzaken. Heerlijk om daar op antiektour te gaan! Verder lees ik graag non-fictie boeken over diverse onderwerpen en literaire romans van o.a. Renate Dorrestein, Hella Haasse, Thomas Rosenboom. Ook kijk ik regelmatig naar het boekenprograma van de VPRO: Boeken van Wim Brands op zondagmorgen. Als medewerker van de bibliotheek wil je toch graag op de hoogte blijven! Mijn favoriete boek is Proust was een neuroloog: waarom kunst vaak voorloopt op de wetenschap, van Jonah Lehrer.