Lise Donné

medewerker communcatie & PR


Verdwijnen in een verhaal, je eigen fantasiewereld creëren; het is altijd al mijn “escape from reality” geweest.
Als kind was de vrijdagavond, vaste prik, bibliotheekavond. Ik kan me vooral nog die levendigheid herinneren in de bieb in mijn dorp, en ruik soms bijna nog die typische (boeken)geur. Met een verse stapel boeken op de fiets terug naar huis ging ik een nieuwe week tegemoet.

Een tijdje heb ik het lezen wat uit het oog verloren; er speelde zoveel interessants in die tijd. Wél ben ik altijd blijven schrijven.
Op kladjes, in dagboeken, en ook mijn oude vertrouwde typmachine was mijn bestevriend. Mijn droom? Boekenschrijfster worden.

Nou, eigenlijk is wonderlijk genoeg die droom, in een compleet andere vorm, nog behoorlijk uitgekomen! Na diverse omzwervingen zit ik hier nu als medewerker communicatie & PR bij deze mooie, veelzijdige en innovatieve bieb helemaal op mijn plek.

Hier heb ik, temidden van een enthousiast, betrokken en creatief team alle gelegenheid om mijn vaardigheden ten volste in te zetten. Ik houd mij vooral bezig met alle vormen van communicatie richting onze (potentiële) doelgroepen. Denk hierbij aan het beheer van social media, persberichten, activiteitenkalender, website en posters/flyers. Mijn schrijverspen is inmiddels veelal ingeruild voor een toetsenbord, maar de liefde voor schrijven en lezen is alleen maar sterker geworden.

Lucky me!