Yvonne Linssen

Adviseur Communicatie & PR

ylinssen@bibliotheekvenlo.nl

De liefde voor lezen is ook bij mij op jonge leeftijd begonnen. Vanaf mijn zesde mocht ik zelf naar de bibliotheek fietsen en vanaf dat moment was ik er kind aan huis. 

Nog steeds is lezen een van mijn grootste hobby's en dan vooral Engelstalige fictie. In de bibliotheek van mijn woonplaats Roermond ververste ik bijna wekelijks mijn biebboeken en nu ben ik natuurlijk overgestapt naar de Bibliotheek Venlo. Deze baan valt echt onder de noemer van je passie je werk(plek) maken! Mijn drie zonen vragen mij dan ook gekscherend of ik wel aan werken toekom in deze nieuwe baan of dat ik de hele dag boeken lees….

En dat is voor mij direct een prima aanleiding om te vertellen dat de Bibliotheek Venlo echt niet alleen een Boekenbieb is maar dat we zoveel meer te bieden hebben. Samen met mijn collega’s wil ik de Bibliotheek Venlo de stevige positie geven die ze verdient. We zetten de Bibliotheek op de kaart als ‘the place to be’ in het hart van Venlo. Een Huis van Informatie, een plek om elkaar te ontmoeten, een plek voor je persoonlijke ontwikkeling, waar iedereen welkom is en waar je kennis komt halen en brengen.

Om dit te bereiken werken we als een maatschappelijke en verbindende ondernemer samen met onze partners. Samen bouwen we aan een sociaal en cultureel levendig Venlo, een gemeente waar je met plezier woont, werkt en ontspant. Zo verankeren we hier onze plek en maken we ons onmisbaar.