Resultaat 241 - 250 (van 252)

• Venlo on Stage

21 januari 2015

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.

Bekijk details van Venlo on Stage

• Masterclass Schrijven voor jong Limburgs taaltalent

8 januari 2015

Op zondag 8 februari 2015 van 13.00 tot 17.00 uur organiseren Kunstbende Limburg, het Letterkundig Centrum Limburg en het Huis voor de Kunsten Limburg een Masterclass Schrijven in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.

Bekijk details van Masterclass Schrijven voor jong Limburgs taaltalent

• Veel aandacht voor poëzie tijdens landelijke Poëzieweek

8 januari 2015

Op 29 januari start de landelijke Poëzieweek met als thema Met zingen is de liefde begonnen. Met tal van activiteiten elders in het land, maar zeker ook in Venlo. Zoals ‘Een avondje poëzie’ in het Leescafé, een poëtische stadswandeling, de uitverkiezing van de nieuwe junior stadsdichter en de installatie van de nieuwe stadsdichter.

Bekijk details van Veel aandacht voor poëzie tijdens landelijke Poëzieweek

• Voordeel met je Biebpas: korting tijdens De Nationale Voorleesdagen

7 januari 2015

In het kader van Voordeel met je Biebpas wordt tijdens De Nationale Voorleesdagen 2015 speciaal voor bibliotheekleden een kortingsactie op een aantal titels van de Prentenboek TopTien georganiseerd.

Bekijk details van Voordeel met je Biebpas: korting tijdens De Nationale Voorleesdagen

• Junior Stadsdichter Venlo 2015

18 december 2014

Kun je goed dichten? Venlo is op zoek naar een nieuwe junior stadsdichter.

Bekijk details van Junior Stadsdichter Venlo 2015

• Schrijftraining

18 december 2014

Schrijftraining is een cursus voor schrijvers die willen leren een verhaal beter te vertellen.

Bekijk details van Schrijftraining

• Stadsbibliotheek Venlo zet zich in voor de voedselbank

17 december 2014

De Voedselbank in Venlo heeft woensdag 17 december 600 tegoedbonnen gekregen voor een gratis kop huisgemaakte soep. Tijdens de kerstvakantie kunnen de bonnen in leescafé ’t Begienke in de Stadsbibliotheek worden ingewisseld. Kinderen tot 12 jaar krijgen nog een extra presentje.

Bekijk details van Stadsbibliotheek Venlo zet zich in voor de voedselbank

• Openingstijden rond de feestdagen

11 december 2014

De feestdagen zijn weer in aantocht. Dit heeft ook invloed op de openingstijden van de bibliotheekvestigingen.

Bekijk details van Openingstijden rond de feestdagen

• De mooiste dichtregelwedstrijd

11 december 2014

De Stadsbibliotheek Venlo is samen met de stichting Venlopoëziet op zoek naar bijzondere dichtregels. Er zijn twee plekken te vergeven waar dichtregels geplaatst kunnen worden: op een muur in het Leescafé en op een raam van de bibliotheek. Mensen met een warm hart voor poëzie worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan de wedstrijd: Op zoek naar de mooiste dichtregels(s).

Bekijk details van De mooiste dichtregelwedstrijd

• Stadsbibliotheek eerste zondag van de maand open

9 december 2014

De Stadsbibliotheek is vanaf januari iedere eerste zondag van de maand geopend. De bieb is zo nog meer bereikbaar en toegankelijk voor alle inwoners.

Bekijk details van Stadsbibliotheek eerste zondag van de maand open