Resultaat 251 - 254 (van 254)

• De mooiste dichtregelwedstrijd

11 december 2014

De Stadsbibliotheek Venlo is samen met de stichting Venlopoëziet op zoek naar bijzondere dichtregels. Er zijn twee plekken te vergeven waar dichtregels geplaatst kunnen worden: op een muur in het Leescafé en op een raam van de bibliotheek. Mensen met een warm hart voor poëzie worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan de wedstrijd: Op zoek naar de mooiste dichtregels(s).

Bekijk details van De mooiste dichtregelwedstrijd

• Stadsbibliotheek eerste zondag van de maand open

9 december 2014

De Stadsbibliotheek is vanaf januari iedere eerste zondag van de maand geopend. De bieb is zo nog meer bereikbaar en toegankelijk voor alle inwoners.

Bekijk details van Stadsbibliotheek eerste zondag van de maand open

• Één dag boetevrij inleveren bij Bibliotheek Venlo

1 december 2014

De leden van de bibliotheek profiteren aan het einde van het jaar nog van een zeer aantrekkelijke en bijzondere actie. Op maandag 29 december kunnen leden hun boeken ‘boetevrij’ komen inleveren.

Bekijk details van Één dag boetevrij inleveren bij Bibliotheek Venlo

• Het bibliotheekabonnement

27 november 2014

In 2015 wordt het abonnement op de bibliotheek Venlo € 2,50 duurder. De prijsstijging heeft te maken met de stijgende kosten en de dalende inkomsten door de bezuinigingen.

Bekijk details van Het bibliotheekabonnement