Boeken inleveren en afhalen tijdens de sluiting

Gepubliceerd op: 16 december 2020 16:40

Alle vestigingen van de Bibliotheek Venlo zijn tot en met 27 april gesloten vanwege de aangescherpte corona-maatregelen. Wél blijft het mogelijk om boeken te reserveren via Mijn Menu, en deze af te halen in de door jou aangegeven vestiging.

Inleveren

Jouw boeken zijn in deze periode automatisch verlengd, maar wil je deze eerder terugbrengen dan vinden we dit erg fijn. Zo zijn de boeken weer snel beschikbaar voor de volgende lener. Boeken inleveren doe je als volgt:

• Lever je boeken in bij de vestiging waar je jouw gereserveerde boeken komt afhalen;
  • Maak gebruik van de inlevercontainer die van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur voor de ingang van de Stadsbibliotheek staat.

Afhalen

Het afhalen van boeken kan op onze vestigingen in Venlo, Arcen, Belfeld, Velden en Tegelen. Je krijgt via een mail bericht vanaf welke datum jouw boeken klaarstaan. Je kunt dan zonder afspraak in de betreffende vestiging terecht.

Vanaf 8 februari zijn de afhaaltijden van gereserveerde boeken verruimd. Je kunt vanaf dan terecht op de volgende momenten:

• Venlo:
    maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur & zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur
  • Belfeld:
    dinsdag tussen 09.00 en 13.00 uur

• Velden:
    dinsdag tussen 09.00 en 13.00 uur
  • Tegelen:
    woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur & zaterdag tussen 09:30 en 13:00 uur
  • Arcen:
    maandag en vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur

In Blerick is het niet mogelijk om boeken af te halen, deze vestiging bevindt zich in de (tijdelijk gesloten) modewinkel Berden.

Heb je vragen?

Kijk ook even bij de veelgestelde vragen voor antwoorden op vragen rondom de sluiting.

Op onze pagina Klantenservice vind je algemene informatie over het regelen van Bibliotheekzaken.

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur:

Of stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl