Nieuwe interessante vakbladen in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017 11:55

Bibliotheek Venlo heeft een proefabonnement genomen op enkele vakbladen die interessant kunnen zijn voor o.a. ondernemers. Het Fiscaalrendement, FA Rendement, MT Rendement en Marketing Rendement zijn nu beschikbaar voor onze klanten. (Het proefabonnement loopt tot 1 december 2017)

Om nog meer in de behoefte van onze klanten te voorzien hebben wij een proefabonnement genomen op enkele vakbladen. Vanaf nu is het Fiscaal Rendement, FA Rendement, MT Rendement en Marketing Rendement beschikbaar voor iedereen. In deze bladen worden vragen beantwoord en inzichten gegeven op verschillende zakelijke vlakken.

Zo komt je in Marketing Rendement te weten waar je op moet letten als je een domeinnaam voor je bedrijf wilt laten vastleggen, of wat je moet doen als deze  domeinnaam gekaapt is. In het FA Rendement wordt bijvoorbeeld gesproken over pensioenregelingen en BTW, het Fiscaal Rendement geeft weer tips over belastingen. In het MT Rendement komen er onderwerpen aan bod zoals het creëren van flexibele werkplanning, het uitvoeren van eindejaarsgesprekken en het aanpakken van cyberrisico's.

Wist je dat je als ondernemer (oriënterend, startend, ervaren of afsluitend) gebruik kunt maken van gratis onafhankelijk advies van een adviseur van Ondernemersklankbord? Iedere donderdagmorgen is er de mogelijkheid voor een gesprek om je vragen te bespreken. Het is wel belangrijk dat je van tevoren een afspraak maakt door te mailen naar tgeurts@bibliotheekvenlo.nl. Omschrijf in die e-mail ook (kort) wat je vraag is.