Ons cadeau aan de stad

Gepubliceerd op: 24 oktober 2017 13:01

Wie jarig is krijgt cadeautjes maar mag deze ook uitdelen. Samen met een aantal sponsoren geven we Venlo daarom een 'digitafel' cadeau.

Deze mobiele tafel met een groot touchscreen kunnen we in heel Venlo op een leuke educatieve wijze inzetten. Natuurlijk in de Stadsbibliotheek en in onze vestigingen in Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen en Velden, maar ook op scholen en bij onze culturele partners. Op de tafel kun je taal-en rekenspellen spelen of leuke geheugenspellen. We zetten de tafel ook in om een groot publiek bekend te maken met ons erfgoed (Venloos erfgoud!). Zo heeft voormalig gemeente archivaris Martin Bergevoet voor ons het verhaal van 100 jaar Bibliotheek in Venlo met behulp van oude foto's tot leven laten komen. We nodigen iedereen van harte uit om naar de Stadsbieb te komen en zelf met de tafel aan de slag te gaan.

Met dank aan onze sponsoren Berden Blerick, H. Brinkman Schilderwerken, Eastbridge RFID, Wil Ruhl Installatietechniek V.O.V., Rühl Hagens Molenaar, Elkor Groep en Quick Win Besparingscollectief.

Zaterdag 21 oktober nam wethouder Jos Teeuwen de tafel namens de gemeente Venlo in ontvangst. Bekijk de foto's die Janneke Michels voor ons maakte op http://tinyurl.com/yccuvzx8