Senia zoekt leesgrage nieuwe leden

Gepubliceerd op: 20 augustus 2020 14:07

Heb je juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om mooie boeken te lezen en de behoefte om je leeservaring met anderen te delen? Word dan lid van een Senia-leesclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het fijn om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft. 

De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Bij voldoende belangstelling gaat Senia in september/oktober starten met (kleine) leesclubs rondom diverse programma’s: literatuur, (kunst) geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels en Duits. Natuurlijk met in achtneming van de geldende regels.

Heb je belangstelling? Laat je inspireren bij de informatietafel in de stadsbieb of neem contact op met Hélène (ambassadeur voor Senia in Noord
Limburg): 0612563990

Zie ook: www.senia.nl