Zomerse openingstijden

Gepubliceerd op: 22 juni 2017 09:57

Natuurlijk wil je met een stapel boeken de zomervakantie ingaan. Kijk daarom hier wanneer jouw bibliotheek geopend is!

De bibliotheken in Belfeld, Arcen en Velden zijn gevestigd in een gemeenschapshuis. Wij moeten ons conformeren aan de daar geldende openingstijden. Daarom zullen deze drie vestigingen helaas minder vaak geopend zijn in de vakantie en zelfs enkele keren gesloten.

• Bibliotheek Belfeld: gesloten van 24 juli t/m 18 augustus. De week ervoor (17 tm 23 juli) √©n de week erna (19 t/m 25 augustus) is de bibliotheek geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.
  • Bibliotheek Velden: gesloten van 31 juli t/m 18 augustus (bouwvak).
  • Bibliotheek Arcen: beperkte openingstijden van 15 juli t/m 27 augustus. De bibliotheek is geopend op maandag, donderdag en vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur.

Vier weken lenen

Wij willen jou graag op vakantie laten gaan met een flinke stapel boeken. Daarom worden alle materialen die je leent van 10 juli tot en met 28 augustus afgestempeld voor vier weken. Je kunt dus best een weekje langer op vakantie gaan!