Vacatures

Werken bij de bieb? Zeker! De Bibliotheek is dé plek waar je wilt zijn. Om te ontmoeten, kennis en informatie te halen en te delen, lekker te verblijven, heerlijk te ontspannen, te studeren, even lekker weg te duiken in een tijdschrift en ga zo maar door. In de bieb is het te doen en daar draag jij als medewerker of vrijwilliger aan bij.

Vacature programmacoördinator | tijdelijk

Onze programmaco√∂rdinator Marion gaat met zwangerschapsverlof en dat geeft jou de mogelijkheid om 5 maanden lang een hele leuke functie bij onze bieb in te vullen. 
Kort maar krachtig zet je onze bieb met haar programmering in de schijnwerpers. Reageren voor 17 mei, dus ben er snel bij.

Vacature vrijwilligers

Wij hebben regelmatig vacatures voor vrijwilligers. Ben jij enkele uren per week beschikbaar en wil je jouw talenten inzetten voor je eigen ontwikkeling maar ook om iets voor een ander te betekenen? Misschien hebben wij wel de vrijwilligersfunctie die jou op het lijf is geschreven. Zo zijn we voor Taalhuis Venlo op zoek naar digitaal vaardige taalvrijwilligers. Kijk op onze vrijwilligerspagina voor alle mogelijke functies.