WerkBieb

Op zoek naar een nieuwe baan? Bibliotheek Venlo biedt netwerkbijeenkomsten en diverse workshops op het gebied van solliciteren en andere zaken.

Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens de gratis ‘Walk&Talk’ in Stadsbibliotheek Venlo.

Werkplein Venlo

Sinds 2015 werken BredeBieb Venlo en Werkplein Venlo samen. Klanten van Werkplein kunnen in de bibliotheek een computercursus volgen. Zo worden zij digivaardiger. Dit maakt hen zelfredzamer en vergroot hun kans op werk.

UWV

In 2016 is er landelijk een pilot opgestart tussen het UWV en de bibliotheken. Noord-Limburg is één van de pilotregio's.

Op dit moment zijn we in gesprek met UWV over waar we elkaar kunnen versterken. Bij UWV is er veel aandacht voor digivaardigheid van werkzoekenden. Hier kan BredeBieb Venlo een mooie taak op zich nemen.

Zodra er concrete projecten opgestart worden, kun je het lezen op onze website.

Agenda van de WerkBieb

 1. Walk&Talk: Werken over de grens

  Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens de gratis ‘Walk&Talk’ in de Stadsbibliotheek Venlo. Dit keer met het thema: Werken over...

  Van 09:30 tot 11:30

  Stadsbibliotheek Venlo

  do 30 nov

 2. Inloopuur Solliciteren

  Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Wat zet je in je cv? Hoe ziet jouw on-line profiel eruit? Ervaringsdeskundige Ans Vermeulen vertelt je graag meer!

  8 september 2017, 10:00 t/m 8 december 2017, 10:00

  Stadsbibliotheek Venlo

  08 sep t/m 08 dec

Bekijk alle activiteiten van de WerkBieb