Wie is de Bibliotheek Venlo

De Bibliotheek Venlo is een BredeBieb. Dat betekent dat we niet alleen een BoekenBieb zijn, maar ook een TaalBieb, DigiBieb, CultuurBieb, WerkBieb, SchoolBieb, ZorgBieb en LeerBieb. We zijn dé plek in Venlo om je persoonlijk te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Een laagdrempelig en onafhankelijk Huis van Informatie waar de deur voor iedereen openstaat. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen in de samenleving.

Onze missie: BredeBieb Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo.

Meer weten over ons ‘hoe, waarom en wat?’ Lees dan ons ambitiedocument.

woordwolk

Vacature teammanager Publieke Dienstverlening (32 uur)

Ben jij die coachende leider die een team kan meenemen in een transitie? Word dan teammanager Publieke Dienstverlening bij de Bibliotheek Venlo.

Vacature programmacoördinator (28 uur)

Is netwerken jouw tweede natuur en wil je een nieuwe programmering op de kaart zetten? Word dan programmacoördinator bij de Bibliotheek Venlo.

Vacature medewerker PR & Communicatie (24 uur)

Ben jij een kei in content en weet je mensen écht te bereiken? Word dan medewerker Communicatie & PR bij de Bibliotheek Venlo.