Wie is de Bibliotheek Venlo

De Bibliotheek Venlo is dé plek in Venlo om je persoonlijk te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Een laagdrempelig en onafhankelijk Huis van Informatie waar de deur voor iedereen openstaat. Samen met onze partners en onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen in de samenleving.

Onze missie: De BredeBieb Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo.

woordwolk

Vacatures voor vrijwilligers

Wij hebben regelmatig vacatures voor vrijwilligers. Ben jij enkele uren per week beschikbaar en wil je jouw talenten inzetten voor je eigen ontwikkeling maar ook om iets voor een ander te betekenen? Misschien hebben wij wel de vrijwilligersfunctie die jou op het lijf is geschreven!

Vacature taaltrainer Taal voor Thuis | Vrijwilliger

We zoeken per direct een Taal voor Thuis vrijwilliger.

Vacature klusvrijwilliger

Ben jij de handige vrijwilliger die in de Stadsbibliotheek onze kleine klusjes klaart? Zoals kleine reparaties en opruimwerkzaamheden, het vervangen van lampen etc. en het rondbrengen van promotiemateriaal.
We denken aan gemiddeld 3 uur per week en klustijden plannen we in overleg.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl en wij
nemen contact met jou op.