Wie is de Bibliotheek Venlo

De Bibliotheek Venlo is dé plek in Venlo om je persoonlijk te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Een laagdrempelig en onafhankelijk Huis van Informatie waar de deur voor iedereen openstaat. Samen met onze partners en onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen in de samenleving.

Onze missie: De BredeBieb Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo.

woordwolk

Interesse in vrijwilligerswerk? Misschien hebben wij wel dé functie voor jou!
Kijk op onze pagina vrijwilligerswerk voor meer informatie en aanmelden. Zo zijn we per direct op zoek naar een TaalHUISvrijwilliger en een vrijwilliger die voorleest aan jonge kinderen.

Vrijwilliger technicus beeld en geluid

Achter de schermen werken maar wel mooi de belangrijkste persoon zijn. Dat kan als vrijwilliger 'technicus beeld en geluid'. Jij zorgt ervoor dat het geluid bij een voorstelling goed is, de belichting helemaal klopt en de PowerPoint presentatie het zonder haperen doet.

Interesse en ook regelmatig beschikbaar op zaterdag? Wij horen graag van jou via info@bibliotheekvenlo.nl.