Geheugenhuis 'Voor ik het vergeet'

Het Geheugenhuis organiseert naast regelmatige spreekuren ook andere evenementen. Hieronder vindt u de agenda van het Geheugenhuis.

Inloopspreekuren Hulp bij Dementie

Hulp bij Dementie houdt op donderdagmiddag in de even weken van 14.00 uur tot 15.30 uur spreekuur in het Geheugenhuis. Belangstellenden zijn welkom zonder afspraak.

In Geheugenhuis 'Voor ik het vergeet' zijn zowel familie, mantelzorgers,vrijwilligers en professionals gericht op ondersteuning en welzijn van mensen met geheugenproblemen en dementie welkom.
 

Nieuw in het Geheugenhuis is de zogenaamde herinneringskoffer. Een koffer vol met voorwerpen van vroeger om samen in gesprek te gaan als het geheugen in de steek laat. Leden kunnen de koffer drie weken gratis lenen.

Geheugenhuis 'Voor ik het vergeet' presenteert:

Jaren 50 en 60 in Venlo: fototentoonstelling
In deze Maand van de Geschiedenis presenteren we een bijzondere reeks foto's uit het archief van de Gemeente Venlo. De foto's zijn de hele maand te zien in de Stadsbibliotheek namelijk op de locatie van het Geheugenhuis en in STEK. Extra leuk: op 16 oktober van 16:00 tot 16:30 uur en op 20 oktober van 14:00 -14:30 uur kun je genieten van uniek bewegend beeld in STEK!

Theater De Garage / Theater de Maaspoort

Hay van Hoorn speelt in 'Als het leven je niet meer liefheeft', een ontroerende monoloog over leven met Alzheimer maar ook een ode aan de liefde, geschreven door Alwin Grijseels.

17 november om 20.15 uur     Theater De Garage
18 november om 15.00 uur     Theater De Garage    
9 december om 14.00 uur       Theater De Maaspoort

Kaartverkoop (€12,50 / €17,50): Theater De Garage en Theater de Maaspoort. Kaarten voor de voorstelling in De Maaspoort zijn ook bij de Bibliotheek Venlo te koop.