Kidzpanel 2019-2020

Gepubliceerd op: 21 augustus 2019 12:09

Een nieuw schooljaar een nieuw Kidzpanel! Ben jij tussen de 9 en 13 jaar oud, hou je van spannende en grappige boeken en vloggen? Zit jouw hoofd vol met leuke ideetjes voor activiteiten? Kun jij jouw leeftijdsgenootjes laten zien hoe leuk de bieb kan zijn? Dan zoeken wij jou!

In oktober 'installeren'(jawel!) we alweer ons derde Kidzpanel en dus ook onze derde kinderdirecteur. Na Timbe en Dylano zijn we opnieuw op zoek naar een kanjer die samen met zijn of haar team de jeugdbieb op nummer 1 zet.

Afgelopen schooljaar heeft Dylano samen met Angelina, Linah, Janelle, Loïs en Julia kinderen enthousiast gemaakt voor de jeugdbieb. Dat deden ze o.a. met leuke boekentips, meedenken over jeugdactiviteiten en door jurylid te zijn bij de Nationale Voorleeswedstrijd. Dank jullie wel hiervoor!
Nu geven zij het stokje door en kun jij je kans grijpen. Op school krijg je een flyer van je leerkracht met alle informatie over het Kidzpanel. Heb je daarna nog vragen, dan weet jouw leesconsulent daar zeker het antwoord op.

Je kunt je aanmelden tot 20 september en op woensdag 25 september gaan we met alle kandidaten speeddaten in de Stadsbibliotheek. Daar is de grote directeur natuurlijk ook bij. Spannend!
Op woensdag 9 oktober, tijdens de Kinderboekenweek, weten we wie het komende jaar de jeugdbieb van Venlo helemaal top gaat maken.

Vacature Kidzpanel en kinderdirecteur

In onderstaand filmpje vertellen aftredend kinderdirecteur Dylano en panelleden Angelina, Linah, Janelle, Loïs en Julia waarom jij zeker moet solliciteren!