Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Lid worden | abonnementen

Welke abonnementen zijn mogelijk?

Jonger dan 18 jaar

18 jaar of ouder

Alleen internet

Instellingen

Proefabonnement

Jouw lidmaatschap regel je hier

Je kunt jouw lidmaatschap op verschillende manieren regelen. Vul het formulier op de inschrijfpagina in en maak al direct gebruik van de online Bibliotheek. De bibliotheekpas ligt vervolgens voor je klaar in de Stadsbibliotheek en kun je op vertoon van je ID ophalen. Met deze pas kun je materialen lenen en retourneren bij alle vestigingen van de Bibliotheek Venlo. Je kunt jouw lidmaatschap ook regelen aan de balie van de Stadsbibliotheek. Neem je ID mee en we maken direct jouw pasje klaar. Met je pasnummer heb je eveneens toegang tot de online Bibliotheek.

Inschrijfpagina


Tarieven en diensten 2023

0 tot en met 17: gratis lid!

Boetevrije Bibliotheek

De Bibliotheek Venlo is een boetevrije Bibliotheek. Dat betekent dat we geen te-laatgelden rekenen als je boeken een keertje te laat terugbrengt. Natuurlijk zien we alle materialen nog steeds graag tijdig terug. Zo hebben andere klanten er ook weer plezier van. Heb je na een aantal herinneringen van ons de geleende materialen nog steeds thuis, dan ontvang je van ons een factuur. Wij kopen de materialen dan opnieuw in zodat ze weer beschikbaar zijn voor andere bibliotheekleden.

Zo werkt de Boetevrije Bibliotheek

Altijd een Bibliotheek dichtbij

Onze vestigingen