Openingstijden

 • Stadsbibliotheek Venlo Bekijk details

  Welkom in de Stadsbibliotheek. De Bibliotheek Venlo is als Huis van Informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo. Een plek om lekker te lezen en te verblijven, om te leren, te ontwikkelen en te ontmoeten. Onze BoekStartcoach is iedere woensdag van 11.00 - 12.00 uur aanwezig (gratis inloop, van harte welkom!). De Stadsbibliotheek is een Informatiepunt Digitale Overheid. Heb je vragen over websites van de overheid? Je bent welkom van maandag tot en met vrijdag...

 • Bibliotheek Venlo, locatie Arcen Bekijk details

  Welkom in de Bibliotheek in Arcen. De Bibliotheek in De Schans is een zelfservice Bibliotheek. Je kunt hier snel en gemakkelijk boeken uitlenen. De leerlingen van basisschool de Weiert in De Schans maken ook gebruik van de Bibliotheek.

 • Bibliotheek Venlo, locatie Belfeld Bekijk details

  Welkom in de Bibliotheek van Belfeld. De Bibliotheek in gemeenschapscentrum De Hamar is een zelfservice Bibliotheek. Je kunt hier eenvoudig boeken uitlenen en inleveren, ook als er geen personeel aanwezig is. GELDMAAT In deze Bibliotheek vind je ook een Geldmaat. Let op: Voor deze zomermaanden geeft Geldmaat aan dat automaten vaker buiten gebruik zijn omdat deze niet op tijd bijgevuld kunnen worden door personeelsgebrek. Kijk daarom eerst even op https://www.locatiewijzer.geldmaat.nl/ of de automaat...

 • Bibliotheek Venlo, locatie Blerick Bekijk details

  Welkom in de Bibliotheek van Blerick. De Bibliotheek op de tweede etage van modehuis Berden aan het Laurentiusplein is zowel met de trap als de lift bereikbaar. Het is een zelf-service Bibliotheek waar je snel en gemakkelijk boeken kunt uitlenen en inleveren. Let op: Berden verbouwt momenteel en de bieb blijft bereikbaar, maar eventueel via een tijdelijke ingang aan de zijkant van het pand. Onze excuses voor eventuele overlast.

 • Bibliotheek Venlo, locatie Tegelen Bekijk details

  Welkom in de Bibliotheek in Tegelen. In Tegelen vind je de Bibliotheek midden in het centrum. Je wordt hier geholpen door het enthousiaste team van PSW, de overburen van de Bibliotheek. De BoekStartcoach is iedere woensdag van 15.00 - 16.00 uur aanwezig. Je bent van harte welkom.

 • Bibliotheek Venlo, locatie Velden Bekijk details

  Welkom in de Bibliotheek in Velden. De Bibliotheek in BMV de Vilgaard is een zelfservice Bibliotheek. Hier kun je snel en gemakkelijk boeken uitlenen. De leerlingen van de De Startbaan in de Vilgaard maken ook gebruik van deze bieb.