• Stadsbibliotheek Venlo Bekijk details

Welkom in de Stadsbibliotheek. De Bibliotheek Venlo is als Huis van Informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo. Een plek om lekker te lezen en te verblijven, om te leren, te ontwikkelen en te ontmoeten. In onze activiteitenkalender vind je maandelijks alle activiteiten: ontdekken, beleven en geïnspireerd worden, dat kan in de Stadsbibliotheek. Onze BoekStartcoach is iedere woensdag van 11.00 - 12.00 uur aanwezig (gratis inloop, van harte welkom!).

Bekijk details van Stadsbibliotheek Venlo

• dBos De Weiert, Arcen Bekijk details

Welkom in de Bibliotheek in Arcen. De Bibliotheek in De Schans is een zelfservice Bibliotheek. Je kunt hier snel en gemakkelijk boeken uitlenen. De leerlingen van de Weiert in De Schans maken ook gebruik van de Bibliotheek.

Bekijk details van dBos De Weiert, Arcen

• Bibliotheek Venlo, locatie Belfeld Bekijk details

Welkom in de Bibliotheek van Belfeld. De Bibliotheek in gemeenschapscentrum De Hamar is een zelfservice Bibliotheek. Je kunt hier eenvoudig boeken uitlenen en inleveren, ook als er geen personeel aanwezig is. Heb je vragen of wil je graag een medewerker spreken? Dat kan iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. In deze Bibliotheek vind je ook een Geldmaat. De BoekStartcoach is iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur aanwezig. Vrije inloop, je bent van harte welkom!

Bekijk details van Bibliotheek Venlo, locatie Belfeld

• Bibliotheek Venlo, locatie Blerick Bekijk details

Welkom in de Bibliotheek van Blerick. De Bibliotheek op de tweede etage van modehuis Berden aan het Laurentiusplein is zowel met de trap als de lift bereikbaar. Het is een zelf-service Bibliotheek waar je snel en gemakkelijk boeken kunt uitlenen en inleveren. Heb je vragen of wil je een medewerker even persoonlijk spreken? Dat kan iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De Boekstartcoach is iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur aanwezig (vrije inloop, je bent van harte welkom!).

Bekijk details van Bibliotheek Venlo, locatie Blerick

• Bibliotheek Venlo, locatie Tegelen Bekijk details

Welkom in de Bibliotheek in Tegelen. In Tegelen vind je de Bibliotheek midden in het centrum. Je wordt hier geholpen door het enthousiaste team van PSW, de overburen van de Bibliotheek. De BoekStartcoach is iedere woensdag van 15.00 - 16.00 uur aanwezig (vrije inloop, je bent van harte welkom!).

Bekijk details van Bibliotheek Venlo, locatie Tegelen

• Bibliotheek Venlo, locatie Velden Bekijk details

Welkom in de Bibliotheek in Velden. De Bibliotheek in BMV de Vilgaard is een zelfservice Bibliotheek. Hier kun je snel en gemakkelijk boeken uitlenen. De leerlingen van de De Startbaan in de Vilgaard maken ook gebruik van deze bieb. Heb je vragen of wil je graag een medewerker even persoonlijk spreken? Dat kan iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Bekijk details van Bibliotheek Venlo, locatie Velden