Resultaat 1 - 10 (van 84)

• Kidzpanel 2019-2020

21 augustus 2019

Een nieuw schooljaar een nieuw Kidzpanel! Ben jij tussen de 9 en 13 jaar oud, hou je van spannende en grappige boeken en vloggen? Zit jouw hoofd vol met leuke ideetjes voor activiteiten? Kun jij jouw leeftijdsgenootjes laten zien hoe leuk de bieb kan zijn? Dan zoeken wij jou!

Bekijk details van Kidzpanel 2019-2020

• Taalhuis: nieuwe openingstijden

15 augustus 2019

Vanaf maandag 19 augustus ben je weer van harte welkom in het Taalhuis Venlo. Al vaker binnengelopen? Let dan even op de openingstijden, want deze zijn veranderd.

Bekijk details van Taalhuis: nieuwe openingstijden

• Vrijwilligers gezocht

13 augustus 2019

De Bibliotheek Venlo kan niet zonder vrijwilligers. Bij de start van dit nieuwe schooljaar zijn we dringend op zoek naar Taalhuisvrijwilligers en vrijwilligers voor BieBies Bus.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht

• Voorverkoop seniorenmatinee met Annejet van der Zijl & Jo Simons gestart

5 augustus 2019

In december moesten ze helaas afzeggen, maar we krijgen een herkansing op dinsdag 24 september. Dan verwelkomen we deze geliefde schrijfster die naast eigen, veelbekroonde non-fictie De val van Annika S. schreef met partner Jo Simons. Kaartjes kosten € 8,50 en zijn verkrijgbaar bij de balie van de Stadsbibliotheek.

Bekijk details van Voorverkoop seniorenmatinee met Annejet van der Zijl & Jo Simons gestart

• 'Lekker lezen in de zomer' met deze podcast

11 juli 2019

Hoe zorg je ervoor dat kinderen lekker doorlezen in de zomervakantie? Met leuke tips van én voor kinderen (en ouders)!

Bekijk details van 'Lekker lezen in de zomer' met deze podcast

• Informatiepunt Digitale Overheid geopend

1 juli 2019

We openen deze juli-maand op feestelijke wijze met de opening van het Informatiepunt Digitale Informatie. Staatssecretaris Knops gaf in de Bibliotheek Venlo het startsein voor de eerste vijftien Informatiepunten. Deze zijn gevestigd in Bibliotheken in alle provincies van ons land. De komende jaren volgen nog 135 Bibliotheken waarmee de Informatiepunten voor alle burgers goed bereikbaar zijn.

Bekijk details van Informatiepunt Digitale Overheid geopend

• Vernieuwde website

7 juni 2019

Je hebt het vast gemerkt, onze website ziet er sinds deze week anders uit. Met deze nieuwe look en indeling kun je snel en gemakkelijk de informatie vinden die voor jou belangrijk is.

Bekijk details van Vernieuwde website

• Jouw oude kassie in een nieuw jassie?

29 mei 2019

De jeugdafdeling van de Stadsbibliotheek krijgt een nieuw jasje. Een duurzaam jasje welteverstaan, waar Venlonaren de komende maanden een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren.

Bekijk details van Jouw oude kassie in een nieuw jassie?

• De Bibliotheek Venlo blikt terug op een geslaagde Open Dag

29 mei 2019

De Open Dag ligt alweer een paar dagen achter ons. Met een voldaan gevoel kijken het team van de Bibliotheek Venlo en haar samenwerkingspartners terug op deze zonnige laatste zaterdag van mei.

Bekijk details van De Bibliotheek Venlo blikt terug op een geslaagde Open Dag

• Oproep Cultureel Platform aan gemeenteraad Venlo werpt vruchten af

24 mei 2019

'Stop met snoeien en geef kunst en cultuur de ruimte om te groeien'. Deze oproep stond centraal in een manifest dat op donderdagavond door het Cultureel Platform Venlo (CPV) aan de Venlose gemeenteraad werd aangeboden. De oproep viel in vruchtbare aarde, aan het eind van de voorbereidende raadsvergadering bleek er geen politieke meerderheid te zijn voor de korting van 2,5 procent op de subsidie van alle verenigingen en instellingen.

Bekijk details van Oproep Cultureel Platform aan gemeenteraad Venlo werpt vruchten af