Resultaat 1 - 10 (van 219)

• Chrisje Klasens is tweede bij de Provinciale voorleeswedstrijd!

23 april 2018

Apetrots zijn we op 'onze' Chrisje Klasens van College Den Hulster die vorige week tweede is geworden in de finale Provincie Limburg van de Read2Me! wedstrijd in de Oranjerie in Roermond. Top gedaan Chrisje!

Bekijk details van Chrisje Klasens is tweede bij de Provinciale voorleeswedstrijd!

• Provinciale finale Voorleeswedstrijd

11 april 2018

Op maandag 16 april vinden de Limburgse provinciale finales van de Nationale Voorleeswedstrijd en Read2Me! plaats in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Venlo heeft maar liefst vier afgevaardigden die strijden voor een plek in de landelijke finale.

Bekijk details van Provinciale finale Voorleeswedstrijd

• Feestdagen april en mei

11 april 2018

In verband met nationale feestdagen zijn wij op de volgende dagen in april en mei gesloten: vrijdag 27 april, donderdag 10 mei en maandag 21 mei.

Bekijk details van Feestdagen april en mei

• Paul van Loons Leesalarm: de winnaars!

10 april 2018

De afgelopen 10 weken werd er door verschillende Venlose basisschoolklassen volop gestreden voor de hoofdprijs van Paul van Loons Leesalarm: een klassenbezoek aan de tentoonstelling van Paul van Loon in het Limburgs Museum. En wat was het spannend! Maar de winnaars zijn bekend!

Bekijk details van Paul van Loons Leesalarm: de winnaars!

• Debat van de stad: een overzicht

10 april 2018

De afgelopen maanden was de Bibliotheek Venlo drie keer het toneel van vurige debatten. Voor het eerst kon de 'gewone' Venlonaar zijn stem laten horen tijdens het 'Debat van de Stad', een reeks debatten met sociaal-maatschappelijk belangrijke en actuele onderwerpen. Venlonaren gingen met elkaar in gesprek over respectievelijk 'de vrijwillige Venlonaar', 'de politiek betrokken Venlonaar' en 'de gelukkige Venlonaar'.

Bekijk details van Debat van de stad: een overzicht

• Gesloten met Pasen

29 maart 2018

Maandag is het tweede paasdag. Daarom zijn we die dag gesloten. Dinsdag staan we weer fris en fruitig voor je klaar!

Bekijk details van Gesloten met Pasen

• Nieuwe vestiging in Tegelen

27 maart 2018

Schitterend nieuws: er komt een nieuwe vestiging van onze bibliotheek in Tegelen! Vanaf juni zullen we de deuren van Wilhelminaplein 119 openen.

Bekijk details van Nieuwe vestiging in Tegelen

• Toneelstuk Vele hemels boven de zevende

14 maart 2018

Op donderdag 29 maart zal in de Maaspoort het toneelstuk 'Vele hemels boven de zevende' worden opgevoerd. Ben je lid van de Bibliotheek Venlo? Dan krijg je op vertoon van je biebpas 10% korting.

Bekijk details van Toneelstuk Vele hemels boven de zevende

• Read2Me!

7 maart 2018

Op dinsdag 12 maart kwamen twaalf topkandidaten uit de brugklassen van het Blariacumcollege en College Den Hulster naar de Bibliotheek Venlo om met elkaar de strijd aan te gaan tijdens de voorleeswedstrijd Read2Me! De winnaars: Niels Joppen en Chrisje Klasens van College Den Hulster!

Bekijk details van Read2Me!

• Lancering VanVenlo.nl

6 maart 2018

Op zaterdag 17 maart 2018 zal hét nieuwe wijkplatform vanvenlo.nl officieel gelanceerd worden. Tijdens deze feestelijke aftrap krijgt u onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid de nieuwe website te bezoeken en te ontdekken.

Bekijk details van Lancering VanVenlo.nl