Opnieuw inloggen bij de Bibliotheek

Heb jij een servicebericht over een nieuw inlogsysteem ontvangen? Dan vragen we jou om eenmalig opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan via de mobiele app of via de inlogknop op deze website. Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord zoals altijd. Ben je jouw wachtwoord vergeten of lukt het inloggen niet? Ga dan naar bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen. Je kunt hier onder andere een nieuw wachtwoord instellen.
Heb je andere vragen of hulp nodig? Bel ons gerust op 077-351 24 46 of stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl. We helpen je graag.

Persoonlijk leesadvies

Gepubliceerd op: 4 juni 2024 10:26

Nooit meer lang zoeken naar je volgende boek, maar gepersonaliseerde leestips krijgen voor je volgende leesjuweel. Dit kan nu bij de Bibliotheek Venlo. Met LeesTipper en WelkBoek kun je gericht zoeken en tips krijgen voor de boeken die jij graag wilt lezen op basis van jouw eigen interesses.

LeesTipper

LeesTipper is een dienst voor leden. Via een link op onze website kunnen leden zich aanmelden voor LeesTipper (met gebruikersnaam of pasnummer en wachtwoord). Je wordt verzocht om je leesvoorkeuren in te voeren, zoals genres, specifieke interesses, wat je belangrijk vind in een boek of zaken die je liever niet of juist wel leest. Vervolgens inspireert LeesTipper je met lees-suggesties. Daarnaast krijg je iedere maand een mail van LeesTipper met nieuwe inspiratie en suggesties. Handig, toch?

Aanmelden voor LeesTipper

WelkBoek

WelkBoek is een dienst die iedereen kan gebruiken, of je nu lid bent of niet. Via een link op onze website kom je terecht in deze tool, waar je (zonder in te loggen) met een handige zoekfunctie je volgende boek kunt vinden.  Dit alles via de volgende zoekfuncties:

Boekmatch → vind boeken die qua inhoud, stemming en stijl lijken op een boek dat je goed vindt.

Thema’s → zoek binnen honderden thema’s en verfijn je selectie om precies te vinden wat je zoekt.

Sfeer en emoties → kies een stemming en verfijn je selectie om precies te vinden wat bij je past.

Locaties → reis rond de wereld en vind boeken die zich afspelen op specifieke locaties.

Gebruik WelkBoek