Werken aan je soft skills en digitale vaardigheden met de Online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 27 mei 2020 11:46

Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk.

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. En dan moet je ook je vaste sportles en veel andere ontspanning missen. Om je te
ondersteunen in deze lastige tijd, kun je gebruikmaken van het gratis aanbod. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij
wilt. Vraag gratis toegang aan via de website van de KB; zie onderstaande knop. Je kunt de trainingen volgen tot het eind van dit jaar.

De nationale bibliotheek KB en online opleider SkillsTown zijn deze samenwerking aangegaan om alle Nederlanders te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie over de gratis trainingen

Klik hier om je toegang tot de gratis trainingen aan te vragen