Opnieuw inloggen bij de Bibliotheek

Heb jij een servicebericht over een nieuw inlogsysteem ontvangen? Dan vragen we jou om eenmalig opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan via de mobiele app of via de inlogknop op deze website. Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord zoals altijd. Ben je jouw wachtwoord vergeten of lukt het inloggen niet? Ga dan naar bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen. Je kunt hier onder andere een nieuw wachtwoord instellen.
Heb je andere vragen of hulp nodig? Bel ons gerust op 077-351 24 46 of stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl. We helpen je graag.

'Lekker lezen in de zomer' met deze podcast

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 15:41

Hoe zorg je ervoor dat kinderen lekker doorlezen in de zomervakantie? Met leuke tips van én voor kinderen (en ouders)!

In de zomervakantie kunnen kinderen vaak in een zomerdip terechtkomen, waardoor ze in leesniveau dalen. Het is dan na de vakantie lastig om weer snel omhoog te komen. Met deze leuke tips wil jij maar wat graag doorlezen in de zomer! Nieuwsgierig? Klik gauw verder en beluister deze podcast via jouw eigen apparaat.

Beluister de podcast