Opnieuw inloggen bij de Bibliotheek

Heb jij een servicebericht over een nieuw inlogsysteem ontvangen? Dan vragen we jou om eenmalig opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan via de mobiele app of via de inlogknop op deze website. Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord zoals altijd. Ben je jouw wachtwoord vergeten of lukt het inloggen niet? Ga dan naar bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen. Je kunt hier onder andere een nieuw wachtwoord instellen.
Heb je andere vragen of hulp nodig? Bel ons gerust op 077-351 24 46 of stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl. We helpen je graag.

BoekStart nodigt ouder & kind uit om samen taal te beleven

Gepubliceerd op: 10 juni 2020 11:04

Sinds maart 2019 is het project BoekStart onderdeel van onze dienstverlening. BoekStart; een samenwerking tussen Bibliotheken, kinderopvang en consultatiebureau's richt zich op ouders van het hele jonge kind.

Taalontwikkeling kan -óók op heel jonge leeftijd al- op een laagdrempelige manier plaatsvinden. In de communicatie tussen ouder en kind bijvoorbeeld, door te praten, liedjes te zingen, of te genieten van een (voor)leesboekje. De BoekStartcoach helpt ouders hier graag bij, en laat zien hoe eenvoudig en fijn het kan zijn om samen taal te beleven. In onderstaand artikel lees je over de belangrijke rol van BoekStart voor Venlo. In het filmpje ontdek je bovendien op welke manier de BoekStartcoach te werk gaat, en word je uitgenodigd om binnen te stappen tijdens het spreekuur.

Klik hier voor het artikel in De Limburger | Donderdag 10 juni 2020