Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Breaking news: Plek 3 is geopend!

Gepubliceerd op: 25 september 2020 21:39

Wow, wat zijn we blij en trots op PLEK 3! Vandaag officieel geopend door Mia, Milan en Natasza van OBS Harlekijn. Een derde leeromgeving (naast thuis en school) voor het ontwikkelen van taal en talenten. Voor kinderen die net iets extra's nodig hebben. En dat gunnen we heel veel kinderen in Venlo. Welkom bij Plek 3!

En wat is PLEK 3 dan?

Het is een pilot (dus we proberen het nog even uit). De Koninklijke Bibliotheek (KB) en het VSB fonds ondersteunen ons. Dus dat zit wel goed want we hebben gewoon een super concept! Een derde leeromgeving voor kinderen die net iets extra's nodig hebben. Om hun taal verder te ontwikkelen. Om hun talenten te ontdekken. Dat kan met Plek 3. Kinderen van groep 6 tot en met de brugklas gaan hier samen aan de slag. Met allerlei thema's, met bedrijven en organisaties, met hun eigen creatieve leerpad als uitgangspunt. Spelenderwijs en vooral samen ontdekken, leren, groeien.

Weet je wat? Bekijk ons filmpje even. Dan ontdek je wat PLEK 3 is. En waarom we zo blij en trots zijn!

Dit is PLEK 3