Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Kans maken op een Zoom-sessie met bestsellerauteur Karin Slaughter?

Gepubliceerd op: 29 mei 2020 16:06

De Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Tegelijk met het Vakantielezen, halen we tussen 1 en 21 juni ons lezershart nog eens extra op. Zeker voor liefhebbers van thrillers, detectives en alles wat spannend is, halen we alles uit de kast. Letterlijk!

Ook ten tijde van corona is er volop mogelijkheid om in contact te komen met schrijvers uit alle wind- en genre-hoeken. Zoomen, skypen, online webinars volgen; de mogelijkheden zijn eindeloos, en we worden steeds maar creatiever.

Schrijfster Karin Slaugther mag in het rijtje thrillerschrijvers zeker niet ontbreken. Haar boeken zijn altijd gebaseerd op waargebeurde feiten. Gruwelijkheden en morele kwesties, met een scherpe blik op de achterliggende motieven; Karin weet ons mee te slepen in realistische verhalen waar we een onbehaaglijk gevoel van krijgen. Gespleten is haar laatst verschenen boek.

Haar schrijversbezoeken aan Nederland gaan door. Via Zoom welteverstaan. Op 9 juni om 19:00 uur zal ze, speciaal voor Venlo, klaarzitten voor een meet & greet-sessie, mogelijk gemaakt door Boekhandel Koops. Vanuit Koops ontvang je de link om je aan te melden.

Als Bibliotheek Venlo mogen wij ook enkele toegangsplaatsen voor deze exclusieve Zoom-sessie vergeven. Wat je daarvoor mag doen? Simpel.

Stuur jouw persoonlijke Spannende-Boeken-Top-3 uiterlijk maandag 8 juni in via onderstaande knop.

Dan laten wij jou op dinsdag 9 juni weten of je één van de gelukkige Zoom-winnaars bent die diezelfde dag nog met Karin in gesprek mag gaan. Succes!

Mijn Spannende-Boeken-Top-3